VIP

Årets VIP – Vår nya Master VIP

Tillsammans med vår Partner Master Ventilation och vår dryckesleverantör Heavy MetAle utlovar vi en VIP i helt ny tappning.

I vår VIP umgås vi i en mer påkostad miljö med loungemöbler och barhäng. Vill du spela en runda pingis står motspelare på kö.

Baren innehar ett betydligt större utbud av dryck med fullständiga rättigheter, och utöver vår populära matmeny, hittar du också charktallrik och Nachos.

Corroded och Secret Service kommer att vara på plats i VIP på sina speldagar, och garanterat kommer du att hitta fler artister som passar på att hänga med sina fans.

Minns Ni 2017 när tidernas regnoväder fyllde vIP upp till knäna?

Kommer inte att hända i år – solsken hela festivalen! 😊

V.I.P. – Very Important Person

Vårt VIP-område gör vi för just Dig!

Här vill vi umgås med dig och dina polare i en lite annorlunda miljö – eller mycket annorlunda miljö!

Tillsammans med våra partners Master Ventilation och Heavy MetAle gjorde vi VIP-2019 till en fantastisk miljö. Och inte att förglömma vår partyhöjare DJ Fredrik, som lyfte upplevelsen till oanade höjder. En ren fröjd att se honom blanda drinkar med vänstra handen, samtidigt som han skötte spelandet med högra. High five på det!

I rykande hörnet grillades Oxfilé med kärlek, omsorg och Rock ´n Roll. Två långa drasuter, Martin och Erik, regerade området och gjorde smakupplevelsen än mer spännande. Till sin hjälp hade dom snabba springare som även trixade med bland annat Pulled Pork till hungriga Rockare.

I baren serverades all typ av dryck som hör till en VIP. Såg Ni ögonen på Martina? Och hennes underbara smile? Hon var lyrisk av all glädje Ni gäster delade med Er av. Hon längtar redan till nästa gång. 

Sen måste vi ju berömma allas vår drinkblandare Sven, som strukturerat och metodiskt, kapade väntetider genom ett väl genomtänkt system. Man kan ju nästan tro att han har jobbat på Orderinvest….  🙂

Hälsotrenden har nått även Hårdrockare – Blandade småhopp framför scenen, vid DJ-båset eller en löparrunda runt pingisbordet främjar hälsan. Bordet fick sig några törnar även detta året. Men vad vore en Rockfestival utan ett naggat och kantstött pingisbord? Med lite PL 400, silvertejp och kärlek så kommer bordet att leverera även 2020!

Barhäng och umgänge fick ett annat uttryck. Inga ståbord välte, och det kan vi tacka Master Ventilation för. Loungemöblerna fick leverera plats åt många fler än vad designer och konstruktörer hade tänkt sig. Men den malaysiska kvaliteten lyckades hålla ihop möblerna så dom hänger med ett tag till. Buffelhornen vakade över oss som ett tränat indianöga – tryggt!  Lelles-tryggt!

Ett stort tack till alla Er rökare som respekterade nya lagen så fint! Såklart förstår vi att Ni gärna vill ha en öl i ena handen och en cigg i andra, men nu är det som det är. Och Ni skötte det galant – all heder åt Er!

Hur ska vi toppa detta 2020?

Aaaahhhh….. det blir enkelt!

Vi gör ju en Festival som vi själva vill gå på – och det finns alltid något som kan förfinas och förbättras. Utsiktstorn kanske? Live-scen?  Vi vet ju att Warner Drive ska umgås med oss alla 3 dagarna, så visst måste vi se till att det finns lite instrument att tillgå.

Hur som helst så är det Ni goa Rockare som gör Helgeåfestivalen till vad den är – vi skapar bara förutsättningarna.

För att underlätta för alla gäller åldersgräns 18 år i VIP.

Häng med på en rundtur på VIP-området 2019!

HELGEÅFESTIVALEN
Knislinge Folkets Park
Parkgatan 7
289 33 Knislinge

Copyright 2021 © Helgeåfestivalen

Produktion & Design av Kreativ Studio