FESTIVALOMRÅDET

Det första man möts av när man kommer till festivalområdet är Huvudentrén och biljettombytet. Vägen som går utanför huvudentrén leder till Campingen och där får man bara köra om man är campare eller om man bor på gatan (bilpass krävs).

När man kommer in på festivalen möts man av ett vackert grönområde och bakom detta grönområde ligger Folkets Park. Till höger om Folkets Park ligger VIP-området och dit har man tillträde om man har köpt ett VIP-armband. Därinne erbjuds ett lite lugnare område med sköna sittmöjligheter och god mat och dryck. Detta område har även artisterna tillgång till.

Om man svänger till höger vid VIP-området kommer man till stora scenen, även kallad Rock Klassiker Stage och där ligger även det stora serveringstältet med bar (18år). På detta området finns även lite matvagnar och annat smått och gott. Till vänster om Rock Klassiker Stage ligger merchtältet. Där kommer signeringarna att ske och där kommer festivalens och artisternas merch att säljas.

Till vänster om merchtältet finns en passage som leder till ”lilla” scenen eller Sparbanken Skåne Stage. Även där finns servering (18år). På andra sidan detta område ligger campingentrén. Där får bara gäster med campingarmband komma in (efter 21:00).

HELGEÅFESTIVALEN
Knislinge Folkets Park
Parkgatan 7
289 33 Knislinge

Copyright 2021 © Helgeåfestivalen

Produktion & Design av Kreativ Studio