Sister Sin

Sister Sin

Sister Sin bildades i början av 2000-talet och är i grunden klassisk hårdrock från samma skola som Mötley Crüe och W.A.S.P. Liv Jagrell (sång), Jimmy Hiltula (gitarr) och Dave Sundberg (trummor) har varit med från start. Andreas Strandh (bas) gick med 2010.

7 november 2015 blev en sorglig dag för alla oss fans av Sister Sin då man tillkännagav att istället för åtta veckors paus hade man valt att splittras. Orsaken som uppgavs var, helt rimligt, hårt arbete under lång tid.

2020 sa man att bandet skulle comeback, bland annat med en spelning hos oss. Men då kom Covid istället och comebacken fick skjutas fram, så när som på livestreamen "Let's Try This Again stream”. Streamen visar ett spelhungrigt band i toppform, så när vi nu kan återbekräfta bokningen har vi verkligen något fint att se fram emot.

Sister Sin har släppt en handfull skivor med ett helt gäng grymma hits som bara väntar på att åter få luftas. Känner ni inte till bandet så väl så rekommenderar vi låtar som ”Fight Song”, ”Outrage”, och ”Sound of the Underground”.

Sound of the Underground