Black Mamba

Black Mamba

Nu är det dags för ytterligare ett återsläpp från den tilltänkta festivalen 2020 – Black Mamba. Black Mamba är ett coolt hårdrockband från Italien. Bandet var tidigare en trio, men blev senare en kvartett. Black Mamba består idag, liksom 2020, av Alexandra Maiolo (gitarr), Cecilia Nappo (bas) och Federico Maragoni (trummor). Däremot har gruppen bytt sångerska sedan pandemins start, ungersk-kanadensiska Linda Daemon. Linda kan du höra i låtarna ”March of the Devil” och ”Soul Surrender”. Den sistnämnda släpptes nu i slutet av februari.

Utöver ovan nämnda låtar har Black Mamba släppt två studioalbum, det senaste ”Black Mamba II” (2019). Bandet har hunnit spela på en svensk festivalscen innan och då föga förvånande handlade det om Sweden Rock Festival. Mottagandet var positivt och ni som såg dom då vet vad vi har att vänta, rock influerat av 70- och 80-talets grupper och då inte minst band som t ex Deep purple, Rush, Uriah Heep enligt Black Mamba själva.

Den svarta mamban kan plocka 20-40 människor i ett enda giftbett, kanske att Black Mamba går fram i samma takt i jakten på nya fans.

Soul Surrender